Contact
Bouwen op Pinkpop

De magische weide van Pinkpop

Neptunus bouwen op Pinkpop
Neptunus bouwen op Pinkpop
Neptunus bouwen op Pinkpop

De magische weide van Pinkpop

Al jaren bouwt Neptunus op het heilige gras van Pinkpop in Landgraaf. Het zweet van grote sterren is al tegen de zeilen van onze structuren verdampt. Onze montagemedewerkers werken ieder jaar met hart en zeil om vele pagodetenten, de entreetenten, badhuizen en als kers op de taart de grote, felroze festivaltent te bouwen.

Van leeg grasveld tot festival

“Kijk eens!” zegt voorman Handré terwijl hij zijn helm afdoet. “Hier word je toch blij van. Een grote weide, waar wij ‘even’ een knalroze tent van 3500 m2 neerzetten. Dat is waar ik energie van krijg.” Handré bouwt al jaren voor Neptunus en het verveelt nooit. Lekker in de buitenlucht, heel Europa doorreizen, maar ook in de eigen Limburgse achtertuin, de gaafste constructies neerzetten. “Iedere tent en ieder project heeft zijn charme. Bij Pinkpop is het gaaf dat je weet hoe veel mensen hier straks de tent op zijn kop zetten. Bij een ander festival bouwen we wel eens veel kleine tenten. Dan is het meters maken en resultaat aan het einde van de dag mooi om op terug te kijken.”

Hier word je toch blij van. Een grote weide, waar wij ‘even’ een knalroze tent neerzetten

Voorman Handré

De grote festivaltent is volledig door Neptunus zelf ontwikkelt, de Alure Globe Giant. De tent is uniek in de markt vanwege de hoge zijwanden en grote vrije overspanning. Hierdoor zijn er geen midden kolommen en heb je vanuit alle hoeken een goed zicht op het podium. “Je zet hier niet zomaar wat tentjes neer. Ik hoor het ook van onze klanten. Neptunus is kwaliteit en brengt veel extra’s. Daarom bouwen wij ook van die hoogwaardige projecten.”

Ook werken als montagemedewerker?

Wil jij net als Handré constructies bouwen voor de gaafste evenementen in Nederland en Europa? Check dan de vacature!

Naar de vacature

Koen van der Koelen beantwoordt al je vragen!

Heb je een toffe vacature gevonden of wil je meer weten over ons familiebedrijf? Neem gemakkelijk contact op of stuur gewoon een appje.

Neem contact op
Koen van der Koelen
Recruiter bij Neptunus
1
Koen en Vanessa Neptunus
Koen en Vanessa Reactie binnen één werkdag
Vragen? Stuur ons een appje!