Contact
Werken bij Neptunus

Over Neptunus?
Het Neptunus DNA

Naast het aluminium dat door onze aderen stroomt, kenmerkt Neptunus zich door onderstaand DNA:

👥 We zijn teamspelers met een gezellige inslag
❤️ We werken passievol met hart en ziel
🏃 We zijn doorzetters die nooit stil zitten
🧠 We zijn kritisch en een tikkeltje eigenwijs
🥇 We hebben een échte winnaarsmentaliteit

DE NEPTUNUS FAMILIE

Neptunus is internationaal specialist in demontabel bouwen. Al ruim 87 jaar bouwt Neptunus tenten en tijdelijke accommodaties voor gave sportevenementen, beurzen en festivals, maar ook demontabele gebouwen voor onder andere supermarkten, sporthallen en distributiecentra. Eigenlijk overal waar tijdelijke ruimte nodig is.

Neptunus Familie

Trots
familiebedrijf

De derde generatie van de familie Eilers staat aan het roer en de vierde generatie stroomt langzaam binnen. De familie staat midden in het bedrijf en dicht bij de medewerkers.

Werken bij Neptunus

Innovatieve
producten

Neptunus is altijd bezig met ontwikkeling. Wij waren de eerste ter wereld die een tent met twee en zelfs drie verdiepingen ontwikkelde. Ook in de huidige markt behoren onze demontabele gebouwen tot de innovatiefste constructies.

Innovatie Neptunus

Kennis &
Expertise

Van ontwerp tot realisatie heeft Neptunus alles in eigen huis. Dagelijks werken meer dan 250 collega’s verspreid over zes landen samen om de gaafste constructies te ontwikkelen en te bouwen.

Passie Neptunus

Passie en
plezier

Doen waar je blij van wordt en doen waar je goed in bent. Met passie en plezier werkt Neptunus aan de oplossing voor een ruimtebehoefte.

Neptunus Kessel

Duurzaam en
circulair

Verantwoord omgaan met het milieu en de omgeving waarin we werken is belangrijk voor Neptunus. Met meer dan 2.000 zonnepanelen, een warmtepomp, regenwaterzuiveringsinstallatie en duurzame producten zet Neptunus zich in!

Maak kennis met jouw toekomstige collega’s

Van montagemedewerker naar voorman
Vanessa HR Neptunus
In contact met alle medewerkers
Van leerling tot montagemedewerker
Meer dan 15 jaar bij Neptunus

Bram (31)
De Trotse voorman

Sinds 2016 werk ik voor Neptunus. Na mijn technische opleiding ben ik doorgegroeid tot voorman. Ik reis door heel Europa en bouw de gaafste evenementen. Ik ben echt iedere keer weer trots en voldaan als zo’n gave constructie staat.

Vanessa (43)
HR Officer

Neptunus is 1 grote familie, van de bouw tot op kantoor. Ik vind het mooi om te zien hoeveel passie er binnen het bedrijf is, dit zie je terug op alle afdelingen. Samen wordt er gewerkt aan projecten waardoor iedereen elkaar kent.

Jan (20)
De enthousiaste bouwer

Twee jaar geleden ben ik begonnen als BBL-leerling in de werkplaats en inmiddels werk ik op de bouw. Ik heb nu mijn MBO-Timmerman diploma en werk aan de gaafste semi-permanente projecten. Iedere dag een nieuw avontuur.

Jock (43)
Van montage tot sales

Op de bouw is het iedere dag een feestje. Ik ben op mijn 18e begonnen op de bouw en zo verder gegroeid binnen Neptunus. Inmiddels werk ik als Sales Manager en coördineer ik de gaafste projecten.

Vind nu jouw droombaan!

Verhalen voor bij de open haard

Ongelofelijk hoe een bedrijf als Neptunus kan groeien. 87 jaar geleden liep Anton Eilers over het strand in Groningen en vond een aangespoelde kist. Hij opende de kist en werd verrast door een oude legertent. Hij bouwde de tent en nodigde de hele buurt uit voor een groot feest. Het werd een knalfuif. Anton besloot om de tent te verhuren voor feesten en partijen en vernoemde de tent naar de god van de zee Neptunus. Inmiddels heeft Neptunus 250.000 vierkante meter aan tijdelijke structuren. Bekijk de video voor een tour over onze locatie in Kessel.

Ontdek onze projecten

1
Koen en Vanessa Neptunus
Koen en Vanessa Reactie binnen één werkdag
Vragen? Stuur ons een appje!