Contact

Een demontabel onderwijsgebouw

Een demontabel gebouw dat absoluut niet onderdoet voor permanente bouw

Wist je dat Neptunus veel meer doet dan tenten voor evenementen? Neptunus bouwt demontabele gebouwen, van sporthallen tot restaurants en van supermarkten tot collegezalen. Zo bouwden wij in september 2023 een demontabel onderwijsgebouw voor de TU Delft. Het gebouw was in 4 weken opgebouwd en werd daarna door onderaannemers verder ingericht. In 5 maanden was een parkeerplaats omgeturnd tot demontabel onderwijsgebouw.

“Een glimlach iedere keer als ik de bouw op stap”

Frank – Projectleider Semi-Permanent

Het bouwproces van een demontabel gebouw verschilt natuurlijk van de bouw van een tent. Het is een totaal andere constructie en een totaal andere planning. De bouw wordt geleid door voorman Louk en projectleider Frank. Louk heeft de dagelijkse leiding op de bouw en Frank regelt de communicatie tussen de bouw, onderaannemers en de TU Delft. Het team bestaat verder uit 5 montagemedewerkers.

Louk studeerde in 2016 af als timmerman aan het Sint Jans in Maaseik (tegenwoordig RT-Mosa). Hij startte direct bij Neptunus als montagemedewerker. “Ik had meteen door dat ik een demontabele-bouwen-man ben. De tenten zijn gaaf, maar het technische aspect van de demontabele gebouwen interesseert me veel meer. Daar kan ik mijn energie kwijt, zeker als ik na een aantal weken het eindresultaat zie.”

De man van de planning en de koffie is Frank. “Ik ben er niet elke dag, maar als ik kom ben ik vaak als eerste en zet ik de koffie klaar. Ik stap met een glimlach de bouw op, iedere keer. Ik heb bij andere bouwbedrijven gewerkt, maar niet met demontabele gebouwen. De dynamiek en diversiteit van de projecten spreekt me aan.”

Ook werken aan demontabele gebouwen?

Wil jij net als Louk en Frank werken aan demontabele gebouwen voor uiteenlopende toepassingen? Check dan onze vacatures. Wij zoeken meerdere werknemers voor de bouw en op kantoor.

Ook werken aan demontabele gebouwen?

Vanessa & Koen beantwoorden al je vragen!

Heb je een toffe vacature gevonden of wil je meer weten over ons familiebedrijf? Neem gemakkelijk contact op of stuur gewoon een appje.

Neem contact op
Koen en Vanessa
Vanessa & Koen
HR Officer & Recruiter bij Neptunus
1
Koen en Vanessa Neptunus
Koen en Vanessa Reactie binnen één werkdag
Vragen? Stuur ons een appje!