Contact

Waarom werken bij Neptunus?

Stap binnen bij ons gave familiebedrijf en word een echte tenttitaan, aluminiumbaas of bouwavonturier. Pas jouw technische skills toe op locaties in heel Europa of blijf in Kessel en show je skills in onze werkplaats, logistieke center of kantoor. Neptunus biedt vele mogelijkheden!

Project coördinator Binnendienst Duitsland

Waarom werken bij Neptunus?

Wij bieden een uitdagende omgeving waar toewijding, innovatie en persoonlijke groei centraal staan. Verder bieden we meer, zoals

🌴📅🔄  24 vakantiedagen en je kunt 5 extra dagen kopen
🍎🍌🍇 Vers fruit in de kantines
💼💰🌙 Toeslagen voor overwerk en overnachtingen
🏦🌟👴 Een uitstekende pensioenregeling
🚀📚👩‍🎓 Doorgroeimogelijkheden en opleidingen

Vakantie en
verlof

Je moet ook ontspannen. Daarom ontvang je 24 vakantiedagen per jaar en de mogelijkheid om er 5 bij te sparen of kopen.

Vitamientjes op
het werk

Krijg de nodige vitamines met vers fruit in de kantines.

Daggeld en
overnachting

Werk je in de montage? Dan geniet je van verschillende toeslagen bovenop je salaris.

Bouwen aan
je pensioen

Ook na je loopbaan moet je kunnen genieten. Neptunus heeft een gunstige pensioenregeling bij Nationale Nederlanden.

Groei door
binnen Neptunus

Wil jij je verder ontwikkelen? Ook dat kan! Wij bieden mogelijkheid tot het behalen van rijbewijzen en certificaten. In overleg kunnen we kijken naar externe opleidingen en cursussen. Daarbij zijn er binnen Neptunus veel doorgroeimogelijkheden.

Altijd in
voor gezelligheid

Een goede sfeer en gezellig team is heel belangrijk! Naast een goede sfeer tijdens het werk pakken we ook graag uit met een nieuwjaarsborrel en goede zomerbarbecue. Jaarlijks lopen we als een grote familie de Neptunus wandeltocht en borrelen we nog even na in de VIP-supportershome.

Jouw toekomstige collega’s vertellen

Montagemedewerker
3D tekenaar
HR Administrator

Jules

San Siro bezoeken

“Vorig jaar bouwden we een tijdelijk gebouw voor een modeshow in Milaan. Overdag peesden we goed door. ’s Avonds is het gezellig in het restaurant en pakken we nog een biertje in het hotel. We hadden geluk. Inter speelde tegen Roma en die wedstrijd wil je dan niet missen.“

Frank

Je ontwerpt voor de gaafste opdrachtgevers

“Het geeft enorm veel voldoening om je ontwerp daadwerkelijk gerealiseerd zien te worden. Afgelopen jaar tekende ik nog de Paddock Club voor de F1 en een vergadercentrum voor de NATO uit.”

Sanne

Gezelligheid tijdens de Venloop

“Neptunus is hoofdsponsor van de Wandeltocht. Jaarlijks doen we met collega’s en partner mee aan de 20 km wandeltocht. Een gezellige dag die we afsluiten met een borrel in het VIP-paviljoen.”

Een actieve Personeelsvereniging

Altijd in voor een feestje! De Personeelsvereniging van Neptunus organiseert erop los. Een kerstborrel met topentertainment van Mike Kanders, feesten in de silent disco van Bospop, springen voor Rowwen Heze. De PV verzint altijd wel iets om het gezellig te maken.

Neptunus Zomerborrel

Neptunus = familie = gezelligheid

En wat doe je dan? Samen wandelen tijdens de Neptunus Wandeltocht in Venlo! We starten met een heerlijk ontbijtje en lopen als een grote familie de 20 km Wandeltocht. Na onze sportieve prestatie staat er een heerlijk buffet klaar in de Neptunus Supportershome en VIP Bar en gaan we nog even gezellig door.

Een greep uit onze vacatures

Vanessa & Koen beantwoorden al je vragen!

Heb je een toffe vacature gevonden of wil je meer weten over ons familiebedrijf? Neem gemakkelijk contact op of stuur gewoon een appje.

Neem contact op
Koen en Vanessa Neptunus
Vanessa & Koen
HR Officer & Recruiter bij Neptunus
1
Koen en Vanessa Neptunus
Koen en Vanessa Reactie binnen één werkdag
Vragen? Stuur ons een appje!