Contact

Een demontabel 3-sterren
restaurant

Met een geweldig uitzicht op het Zwarte Woud een 3-sterren Restaurant bouwen. Het was één van de spraakmakende projecten van Neptunus dat jaar. In 2020 brandde een 3-sterren en 1-sterren restaurant in het Duitse Baiersbronn af. De Familie Finkbeiner liet zich niet tegenhouden en schakelde Neptunus in om een tijdelijk gebouw te plaatsen, zodat het restaurant door kon gaan.

Twee weken in het Zwarte Woud

Voor onze montagemedewerkers een prachtig project midden in het Zwarte Woud. Een demontabel project als dit is totaal verschillend van een evenement. We bouwen een gebouw dat twee jaar op een parkeergarage. De parkeergarage wordt ook nog deels ingericht voor de voorraad van het restaurant.

Montagemedewerkers met een technische en timmerachtergrond krijgen een kick van dit project.

Koen – Recruiter

Twee weken had het team van Neptunus nodig voor de bouw van de Evolution met vaste wandpanelen en een vast dak. Daarna gingen onderaannemers aan de slag met de inrichting. Alle wanden en plafonds werden afgewerkt en gestukadoord. Van binnen kon niemand zien dat het om een demontabel gebouw ging.

Het eindresultaat

De Familie Finkbeiner en Chefkok Torsten Michel waren zeer tevreden met het demontabele gebouw. Ze konden hun personeel aan de slag houden en hun reputatie hooghouden. Michelin beloonde de restaurants weer met 3-sterren en 1-ster.

Vanessa en Koen beantwoorden al je vragen!

Heb je een toffe vacature gevonden of wil je meer weten over ons familiebedrijf? Neem gemakkelijk contact op of stuur gewoon een appje.

Neem contact op
Koen en Vanessa
Vanessa en Koen
HR Officer & Recruiter bij Neptunus
1
Koen en Vanessa Neptunus
Koen en Vanessa Reactie binnen één werkdag
Vragen? Stuur ons een appje!