Contact

Wie is Ed Sheeran?

Toch leuk om thuis te vertellen dat je de rode loper hebt uitgelegd voor Ed Sheeran, Green Day en Taylor Swift. In november 2022 waren de MTV Awards in Düsseldorf en mochten wij onze tenten met transparante daken plaatsen voor de rode loper.

Een week voor de show stonden we ’s morgens met 5 man en een salesmanager bij de poorten van het concertgebouw om de tenten te plaatsen. We begonnen met een Alure Globe voor de overkapping van de rode loper. Ik zie nog tegen een collega: “Straks loopt Ed Sheeran hier”. “Wie is Ed Sheeran?” was de reactie. Achja, we hadden ook de hele ochtend naar Mike Kanders geluisterd, die muziek is net zo mooi.

Wie is Ed Sheeran?

Niels – Montagemedewerker

Daarnaast bouwden we nog twee dubbeldekkertenten van 720 m2 en meer dan 1500 m2 aan aluhallen voor de Artist Village voor kleedruimtes, media, catering, toiletten en journalisten. Toch gaaf om te zien hoeveel er toch bij een award show komt kijken.

Bouw jij de volgende keer ook mee?

Vanesse & Koen beantwoorden al je vragen!

Heb je een toffe vacature gevonden of wil je meer weten over ons familiebedrijf? Neem gemakkelijk contact op of stuur gewoon een appje.

Neem contact op
Koen en Vanessa
Vanesse & Koen
HR Officer & Recruiter bij Neptunus
1
Koen en Vanessa Neptunus
Koen en Vanessa Reactie binnen één werkdag
Vragen? Stuur ons een appje!